elektronische toepassingen

Op elektronisch gebied staat de technologie zeker niet stil! Zo zijn er steeds meer mogelijkheden om het u zelf comfortabeler te maken

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Deurcommunicatie:

Een intercom systeem om de deur op afstand te openen voor uw bezoek. Of om te kunnen zien wie er aan de deur staat, zodat u niet de deur hoeft te openen voor mensen die kwade bedoelingen hebben.

 

Camera systeem:

Zodat u op afstand kunt volgen wat er in en om uw huis gebeurd. Ter bescherming van u zelf en uw eigendommen of om terug te kijken mocht een situatie zich voor doen waarbij dit eventueel noodzakelijk zou zijn b.v. bij schade door derde.

 

Elektrisch koken:

Koken op gas kan gevaarlijk zijn, mocht u per ongelijk zijn afgeleid en u vergeet het gas dicht/uit te draaien. Wij kunnen uw gastoestel vervangen voor een keramische of inductie kookplaat.

 

Hulp met mobile apparaten:

Heeft u hulp of uitleg nodig met uw mobile apparaten bijvoorbeeld bij het installeren van uw wifi netwerk op uw computer, tablet of mobile telefoon?

 

Woontoekomst en zelfredzaamheid:

Automatische nachtverlichting, die uw weg naar het toilet verlichten zodra u uit bed stapt.

Automatische gordijnen, op afstand te bedienen. Dit kan ook handig zijn als inbraak preventie wanneer u niet thuis bent.

Heeft u een scootmobiel of elektrische fiets maar heeft u geen praktisch oplaadpunt?

 

Trapliften:

Voor het dagelijks comfort of voor de dagen dat het lichamelijk net wat minder goed gaat.

 

Sanitair:

Badkamers zijn er in verschillende soorten en maten, één ding hebben ze allemaal gemeen en dat is dat ze van levensbelang zijn. Iedereen wil fijn kunnen douchen of opfrissen. Maar soms zou het fijn zijn als er een paar aanpassingen aan verricht worden zoals een extra beugel om u aan vast te houden, of een zitje in de douchecabine zodat u even kunt gaan zitten tijdens het douchen. Misschien heeft u andere wensen? U kunt ons altijd vragen om eens te komen kijken om een passende oplossing voor uw probleem/uitdaging te vinden.

 

Brand preventie:

Het plaatsen van rook/brand melders.